8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Galatasaray maçı biletleri tükendi

Turkcell Süper Lig'de bu hafta Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının biletleri satışa çıkarıldığı ilk gün tükendi.


Pazar günü oynanacak karşılaşmanın biletleri bugün satışa sunulurken, biletlerin tamamı bugün içinde satıldı. Takımlarına güvenen ve liderlik bekleyen yeşil beyazlı taraftarların yüzde 90'ı ise Galatasaray karşısında 3 puan alınacağını bildirdi.
Bilet satışları sabah erken saatlerde Atatürk Stadyumu yanındaki gişelerde yapıldı. 22 ile 165 YTL arasında değişen fiyatlarla satılan biletler kısa sürede kapışıldı. Bir taraftara en fazla 2 bilet verilirken, 10 yaşına kadar olan çocukların aileleriyle birlikte gelmeleri durumunda biletsiz olarak stadyuma alınacağı bildirildi.


Bu arada, Yeşil-beyazlı taraftarlar ise takımlarından 3 puan beklediklerini söylediler. Bursapor'un resmi internet sitesinde yapılan ve 33 bin kişinin oy kullandığı ankette taraftarların yüzde 90'ı 3 puan alınacağını belirtirken, yüzde 7'si yeşil beyazlıların kaybedeceğini, yüzde 3'ü ise maçın beraberlikle sona ereceğini söyledi. Bilet alan taraftarlar, "Takımımızı yanlız bırakmayacağız. İlk golü atarsak kesin galip geliriz. Şehirde uzun süredir böyle bir hava ve heyecan yoktu. Futbolculara güveniyoruz.
Güzel futbolu 3 puanla süslemelerini bekliyoruz. Galatasaray maçını kazanmamız durumunda kentte takıma destek daha da artar" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 17:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?