7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Geç beyanname verene ceza

Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydım, 2 Mart'a başlayan beyan döneminin 25 Mart'a sona ereceğini, bu tarihten sonra verilecek beyannamelere ceza uygulanacağını söyledi.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam, Zafer Plaza'daki, kira gelirlerinin beyanının elektronik ortamda kabul edildiği standı ziyaret ederek bilgi aldı.

Büyük alışveriş merkezlerinde açılan stantların çok faydalı olduğunu belirten Saydam, "Mükellef odaklı hizmet anlayışı düşüncesiyle yaptığımız bir uygulamadır. Vatandaşlar alışveriş için geldikleri bu merkezlerde istedikleri zaman rahatlıkla elde ettikleri kira gelirlerini elektronik ortamda verebilme hakkına sahiptir. Sadece beyanname vermek değil kafasına takılan her türlü sorununa da cevap bulabilecekler. 2 Mart'a başlayan beyan dönemi 25 Mart'a sona erecek. Bu tarihten sonra verilecek beyannamelere ceza uygulanacak. Beyan öneminin sona ermesine dört gün kala 76 kişi stantta beyanname verdi. Bu sayı bizleri memnun etti. Son günlerde bu rakamın artacağına inanıyorum. Vatandaşlarımız çekinmeden bu standlara gelerek bilgi alabilir ve beyannamelerini verebilir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 16:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?