7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gemlik'in çehresi değişecek

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut, Temizlik İşleri Müdürlüğü garajının, belediye otobüsleri tamirhanesinin, hurdalıkların, park bahçe müdürlüğüne ait alanların ve beton parke imalathanelerinin ilçe dışına taşyınacağını açıkladı. 

Gemlik Belediyesi'ne ait odun depoları mevkiindeki 7 bin 500 metrekarelik alanın düzenleme ve inşaat ihalesinin yapıldığını hatırlatan Başkan Mehmet Turgut, "8 firmanın katıldığı ihaleyi Bursa'dan Üç Taş Üçgen A.Ş. kazandı. Çalışmalar önümüzdeki ay içinde başlayacak. Gemlik'in çehresini güzelleştirmek adına, Temizlik İşleri Müdürlüğü garajı, belediye otobüsleri tamirhanesi, hurdalıklar, park bahçe müdürlüğüne ait alanlar ve beton parke imalathaneleri düzenli olarak şehir dışında toplanacak. Önemli projelerin altına imza attık. Çalışmalar 2 milyon YTL'ye mal olacak" dedi. 

Çevre Yolu'nda da Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii'ne kadar top akasya fidanı dikileceğini belirten Turgut, "Kestel'den satın alınan 3 yaşındaki top akasya fidanlarının dikimi başladı. Müstahsil Salih Demirbağ tarafından dikilecek 2 bin fidan, 66 bin YTL'ye mal oldu. Atatürk Kordonu-Manastır Mevkii arasındaki sahil dolgu çalışmaları kapsamında da bahar aylarında bu güzergaha çınar ağaçları dikilecek. Yamaç bölgelerine de farklı türde ağaçlar dikeceğiz. Gemlik'in yeşil alanlarının sayısını artıracağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 13:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?