7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gemlik'te yelken yarışları

Gemlik Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Marmara Bölge Kupası birinci ayak yarışları nefes kesti. 

25-27 Nisan tarihleri arasında Gemlik Hasanağa Gençlik ve İzcilik Kampı tesislerinde organize edilen yarışlara Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Gemlik’ten 6 kulüp katıldı. Optimist genel dalında birinciliği Gemlik Yelken Kulübü'nden Murat Samsun elde ederken, ödülünü Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül’ün elinden aldı. Bu dalda ikinci Çanakkale GSK Kulübü'nden Mert Koçan, üçüncü de Tekirdağ Yelken Kulübü'nden Batuhan Uzel oldu. Optimist kız dalında ise birinciliği Gemlik Yelken Kulübü'nden Tuğba Öksüz, ikinciliği Burhaniye Yelken Kulübü'nden İdil Gülay Temelli, üçüncülüğü de Çanakkale GSK’den Deniz Aydın elde etti. 

Laser 4.7 genel kategorisinde birinci Çanakkale İçdaş Kulübü'nden Cemal Tüfekçi, ikinci Tekirdağ Yelken Kulübü'nden Ceyhan İleri, üçüncü de Bandırma Yelken Kulübü'nden Ceren Subaşı olurken, laser radial kategorisinde de Tekirdağ Yelken Kulübü'nden Berk Uzel birinciliği, aynı kulüpten Hakan Şahin ikinciliği ve Çanakkale GSK’den M. Özgün Demir de üçüncülüğü elde etti.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 15:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?