7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Genç kampçılara Mirkelam sürprizi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın 'Büyük Final Gecesi'nde, Türk Pop Müziği'nin sevilen yüzü Mirkelam, muhteşem bir konser verecek. 

BURFAŞ koordinasyonunda bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10'ar günlük 5 dönemde 2 bin öğrenciyi ağırlayan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, bu yılı da sürpriz bir konserle noktalıyor. Kampçı gençler ve ailelerinin yanı sıra tüm vatandaşların da ücretsiz olarak izleyebileceği Büyük Final Gecesi, 29 Ağustos Cuma akşamı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 20.00'de başlayacak. Güzel sunucu İpek Tanrıyar'ın sunumunu gerçekleştireceği gecede, kampçı öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sahnelenecek ve kampta gösterdikleri performans sonucunda, ödül olarak yurtdışına gitmeye hak kazanan öğrencilerin isimleri açıklanacak. 

BURFAŞ Genel Müdürü İbrahim Er, kampın, yaz döneminde tatil yapma imkanı bulamayan gençlere eğlenceli bir tatil sunmak ve öğrencilere kentlilik bilinci kazandırmak amacıyla düzenlendiğini söyledi. Er, "Her geçen yıl çıtası daha da yükselen ve her dönem daha da yoğun ilgi gören kampımızın bu yıl da sonuna geldik. Burada kimi zaman güldük, kimi zaman gezdik. Gençlerimiz, kurdukları dostluklarla tüm dünyaya da örnek oldular" dedi. 

Kampın Bursa'nın sınırlarını aştığını ifade eden Er, Diyarbakır ve Dubai'den gelen öğrencilerden sonra Saraybosnalı gençlerin de kampa katılmaktan mutluluk duyduklarını anlattı. Er, "Geçtiğimiz yıl bir ilke imza atarak, kampımızın en başarılı öğrencilerini Sarajevo'ya (Saraybosna) götürmüştük. Bu sene kampın son döneminde kardeş şehirden gelen konuklarımızı ağırladık. Ülkemizin sınırlarını aşan bu durum emeğimizin meyvesini aldığımızın göstergesidir. Çok mutluyuz" diye konuştu. Kampın bu yılki öğrencilerinden yurtdışına gitmeye hak kazananların isimlerinin Büyük Final Gecesi'nde açıklanacağını bildiren İbrahim Er, "Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nı, 29 Ağustos Cuma akşamı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda noktalayacağız. İpek Tanrıyar'ın sunacağı programımızın sürprizi ise Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Mirkelam. Konserimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?