7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gençlik Kampı gönüllüleri bekliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nda hazırlıklar tamamlandı. 

BURFAŞ koordinasyonunda gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, 23 Haziran Pazartesi günü açılıyor. Ürünlü’de kurulan tesiste her yıl birbirinden farklı etkinliklerle Bursalı gençlere unutulmaz bir tatil fırsatı yaşatan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, bu yaz sezonuna da sürprizlerle girmeye hazırlanıyor. 23 Haziran Pazartesi gününden itibaren 11’er günlük periyotlarla 5 dönemde yapılacak kampın başvuruları da bu yıl bir rekora imza attı. Açılışının görkemli gösterilerle yapılacağı ve 4 bin 225 kişinin başvurduğu kamptan 2 bin kişi yararlanacak. Kamp Yürütme Kurulu’nun titizlikle incelediği başvurular arasından 1. döneme katılmaya hak kazanan gençler, isimlerini www.kentgonulluleri.org adresinden öğrenebilecek; diğer dönemlere katılmak isteyenler ise internet üzerinden başvuru yapabilecek. 

Birbirinden özel aktivitelerle ve eğitim gezileriyle renklenecek olan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’na bu yıl Saraybosna’dan Bursa’ya gelecek öğrenciler de katılacak. Kamp Koordinatörü ve BURFAŞ Genel Müdürü İbrahim Er, yaz aylarında öğrencileri eğlendirirken eğiten Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nın açılışına tüm Bursalıları davet etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 17:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KÜRŞAT ATİK IP: 88.245.205.xxx Tarih : 2.08.2008 09:57:46

çok güzel bir yer orası gene geleceğim?