7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gençlik Kampı’nda buruk veda

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nın beşinci döneminin final gecesinde kampçı gençler, mutluluk ve hüznü bir arada yaşadı. 

Ürünlü’deki Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nın son dönemine katılan 400 genç, 5. dönemi eğlenceli gösterilerle noktaladı. Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Bosna Hersek’in başkenti Saray Bosna’dan (Sarajevo) Bursa’ya gelen ve 10 gün boyunca kampta neşeli anların tadını çıkaran konuk kampçılar da coşkulu finale renk kattı. 

BURFAŞ Genel Müdürü İbrahim Er, törende yaptığı konuşmada, gençlerin geleceğine yatırım yapan kampta son dönemi de kusursuz tamamlamanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nın il ve ülke sınırlarını aştığını belirten Er, “Kampımızın son döneminde bizimle 10 günü paylaşan Bosna Hersekli gençler, bize sevinç ve dostluk getirdiler” dedi. Tüm öğrencileri ve velileri, 29 Ağustos Cuma günü Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan final gecesine davet eden Er, “Herkesi, final gecemize bekliyoruz. Eğitim yılı öncesinde son eğlenceyi de hep birlikte yaşayacağız. Coşkulu gecede ünlü yıldız Mirkelam da konser verecek” diye konuştu. 

Başkan Şahin’e teşekkür 

Geçen yıl 25 kampçı gencin Saray Bosna gezisiyle ödüllendirildiğini ifade eden Er, “Bu yıl da kampımızdan 30 öğrenciyi yurtdışına götüreceğiz. Bu güzel kampı eksiksiz ve hatasız hayata geçirmemize ve Bursa’nın adını yurtdışına duyurmamıza sebep olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 14:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?