8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Girişimci Geliştirme Programı başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, TOSYÖV ve Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle hazırlanan Kent Akademisi ‘Girişimci Geliştirme Programı’ başladı. 

Endüstri Meslek Lisesi'ndeki seminer dizisinin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, "Mustafakemalpaşa Belediyesi Kent Akademisi adı altında hemşerilerimize okullarda başka yerde öğrenilmeyecek hayat derslerini vermeyi amaçlıyoruz. 5 gün boyunca konularında uzman çok değerli eğitimcilerimiz siz Mustafakemalpaşa da seçilmiş insanlarına bilgilerini aktaracaklardır. Umarız Mustafakemalpaşa için bir dönüm noktası olur. Artık zihniyetler değişir,insanlar ‘Ben bu şehirden ne alabilirim?’ yerine ‘Ben kendim için ne yapabilirim, bu kent için ne yapabilirim?’ sorusunu sormaya başlarlar" dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gültaş da, "İnşallah insanlarımıza bir şeyler kazandırırız. Ticaret açısından Mustafakemalpaşa’nın kabuğunu kırabiliriz. Memleketimize sadece organize sanayi kurarak bir şeyler kazandırmak değil, kendi insanımızı da bilgilendirerek bir şeyler kazandırmayı düşünüyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?