7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gölete giren kuzenler boğuldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde serinlemek için gölete giren kuzenler birlikte boğularak can verdi. 

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce Kurşunlu beldesinde oturan amcalarını ziyarete gelen 22 yaşındaki Halit Dalkes ile 16 yaşındaki kuzeni Ramazan Dalkes, yollarının üzerinde bulunan Kurşunlu Göleti'ne girerek serinlemek istedi. İki kuzenin yüzme keyfi, Ramazan'ın boğulmaya başlaması üzerine faciaya dönüştü. Azgın sularla boğuşan Ramazan'ın yanına yüzen Halit Dalkes, kurtarmaya çalıştığı 16 yaşındaki kuzeniyle birlikte boğuldu. 

Bir gün sonra aynı gölete piknik yapmaya giden vatandaşlar, göl kenarındaki elbiseleri görünce durumu yetkililere bildirdi. Hiç bir şeyden habersiz, boğulan oğlunun cep telefonunu arayan babaya, acı haberi kurtarma ekipleri verdi. İtfaiyenin gece geç saatlere kadar süren arama çalışmalarına rağmen, gençlerin cesedine ulaşılamayınca, durum sivil savunmadan yardım istendi. Olay yerine gelen 9 dalgıç, 6 saat süren aramalar neticesinde Halit Dalkes'in cesedini buldu. Biletini alıp Çarşamba günü Trabzon'daki ailesinin yanına gideceği öğreniler Halit Dalkes'in cesedi, olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ramazan Dalkes'in aranmasına ise devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 17:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.arakli.biz ailesi IP: 85.103.12.xxx Tarih : 14.07.2008 23:51:05

Bursa'nın İnegöl ilçesinde boğularak hayatını kaybeden Araklı'lı Dalkes ailesinin 2 genç ferdi Halit ve Ramazan Dalkes kardeşlerimize canabı allahtan rahmet, ailelerine, sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. www.arakli.biz ailesi Saygılarımızla..