7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Görme engelli sporcular iftarda buluştu

Malatya'da 26 takımın katıldığı Türkiye Futsal Şampiyonası'nda tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan Osmangazi Yerel Gündem 21 Görme Engelliler Sopr Kulübü oyuncuları ve teknik heyeti, iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Eski Merinos Tren İstasyonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Rıfat Bakan, kulüp yönetim kurulu ve oyuncular katıldı. İftardan önce Kulüp Başkanı Hasan Duman, Başkan Altepe ve Sekreter Bakan'a forma hediye etti. 

Başkan Altepe ise Duman'a 1 adet çini işlemeli vazo takdim etti. Törenin ardından Başkan Altepe, kulübün ileride daha iyi seviyelere geleceğini belirterek, "Osmangazi Belediyesi durdurulamıyor. Rakibimiz yok. Malatya'daki şampiyonada 2 gol yedik, 42 gol attık. Görme engelliler her dalda başarılı oluyor" dedi. 

Osmangazi Yerel Gündem 21 Görme Engelli sporcular ayrıca Türkiye Goalball Şampiyonası'nda hem bayanlarda hem de erkeklerde 2.'lik kupasının sahibi olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 13:42:47
Güncelleme :14 Eylül 2008 Pazar 13:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?