7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gülsar'dan Eğitim-Bir-Sen'e ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Eğitim meselelerinin ele alındığı ziyarette Gülsar, Bursa'yı OKS ve ÖSS'de hak ettiği yere getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Eğitim-Bir-Sen'i ziyaret etti. Eğitim sendikalarının kendileri için çok önemli olduğunu açıklayan Gülsar, "Bursa'daki eğitim kalitesini arttırmak için birlikte haraket etmeliyiz. Eğitim sendikalarıkızın sadece eğitim konularıyla ilgilenmelerini istiyorum. Tüm eğitimcilerle birlikte iş birliği yaparak, Bursa'yı eğitimde layık olduğu yere getireceğiz. OKS ve ÖSS sınavlarında Bursa başarı olarak istenen yerde değil. Plan ve projelerimizle ilimizi istenilen yere getireceğiz" dedi. 

Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bursa eğitim açısından geçtiğimiz 5 yılını kayıp yılı olarak görüyoruz. Yeni atanan müdürümüz Gülsar istişareye açık birisi. Bizde Bursa'nın eğitim kalitesinin artması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 12:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?