7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gülsar'dan Harmancık'a ziyaret

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Harmancık ilçesini ziyaret ederek okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

Harmancık Öğretmenevi lokalinde yapılan toplantıya, Harmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim Göleç, Harmancık Kaymakamı Zeliha Özak, Belediye Başkanı Ahmet Tufan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Harmancık'ta bulunan okulların sorunlarını okul müdürlerinden dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, sıkıntıların çözümü için söz verdi. Daha sonra okulları ziyaret eden Gülsar, öğrencilerle sohbet etti. Atölyelerde öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Gülsar, öğrencilere ileride ne olmak istediklerini sordu. Okul müdürlerinden, Bursa'daki iyi okullara gidip yapılan çalışmalar hakkında bilgi edinmelerini isteyen Gülsar, "Tüm okullarda bilgisayar ve internet bulunuyor. Velilere de bilgisayar kullanmasını öğretmeliyiz. Halk eğitimi merkezleri tarafından çeşitli kurslar açılıyor. Kurslar hakkında vatandaş bilgilendirilmelidir" dedi. 

Kaymakamı Özak ise öğrencilerin yaşadığı sıkıntıların dinlenmesi gerektiğini ifade ederek, başarılı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 17:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?