8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

'GÜN' Bursa'nın gözdesi oldu

Yayın hayatına başladığı andan itibaren yayın politikası ile beğeni kazanan Gazete GÜN, her kesimden okurun gözdesi haline geldi. 

Kâğıt kalitesi, baskı kalitesi ve zengin yayın içeriği sayesinde kısa zamanda sektörde yer edinen Gazete Gün, okurlarını son derece memnun ediyor. 

Gün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda İnternet Yayıncılar Derneği Genel Başkanı (İYAD) Tayfun Sırman yaptığı açıklamada 'Gazetemiz Bursa ve tüm İlçelerinde yayına başladığı andan itibaren siyasiler, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve her kesim tarafından büyük bir beğeni ile okunuyor. Özellikle ilçe haberleri ve belediyeler ile siyasilerin yapmış olduğu çalışmalara ait haberler büyük bir ilgi görüyor. 

'Yıllardır halkımız ilçe ve beldelerdeki gelişmelerden yeteri kadar faydalanamıyordu. Artık Gazete Gün'de her yerden haberleri ve yorumları okumak mümkün oluyor' diye konuşan Sırman'ın yanı sıra vatandaşlar da 'Gazete Gün ve internet sitesi www.gazetegun.com sayesinde önemli bir boşluk doldu. Tüm gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz' dediler.

Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 11:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?