8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

'Gün Gazetesi' yayında

Bursa ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek kurdukları, Gazete GÜN, büyük bir beğeniyle takip edilmeye devam ediyor.

Bursa ve ilçelerinde yaşanan bütün gelişmelerin yer aldığı Gün Gazetesinde, Orhangazi, İznik, Yenişehir, İnegöl, Karacabey, Mustafa Kemalpaşa ve diğer ilçe haberlerini okumanın mümkün olduğu gazete, yayın hayatına başladığı andan itibaren değişik tarzı ile okurların gözdesi haline geldi.

Yerel yönetimler ve siyaset ağırlıklı yayın yapan, Gazete GÜN’ de İlçe Temsilcilerinin haberleri ile köşe yazılarına ulaşmak mümkün. “Güne Gün’le başlayın sloganı ile yola çıkan ekibin parolası, Gerçekler GÜN Yüzüne Çıkacak”.

Haftalık olarak yayın hayatına başlayan Gazete GÜN İmtiyaz sahibi Nihat Bıçak, yıllardır yerel basında görev yapan arkadaşlarımızın gerek haberleri gerekse yaptığı çalışmalar yeteri kadar ses getirmiyordu. Arkadaşlarımızın yaptığı haberler ve ilçelerinin tanıtımı daha geniş olarak gazetemizde yer alıyor. Bu da okurların hoşuna gidiyor. Vatandaş artık magazin, trafik kazaları, ekonomi tarzı haberlerden sıkıldı. Kendi doğup büyüdüğü yerde olan gelişmeleri takip etmek istiyor. Bu yüzden uyguladığımız yayın politikası okurlarımız tarafın büyük bir ilgi ile takip ediliyor diye konuştu.

Genel Yayın Yönetmeni Fatih Ak ise, yıllardır yerelde gazetecilik yapan arkadaşlarımız Bursa’dan Ulusala birçok haberin yayınlanmasında görev aldılar. Yükün çoğu omuzlarında ama maalesef, Gazete cemiyet ve dernekleri hep bulundukları şehre önem verip listelerini hep aynı isimlerden kurdular. İlçe ve beldelerde görev yapan arkadaşlarımız hep geride planda kaldı. Arkadaşlarımızın gece gündüz demeden zor şartlar altında yaptıkları haberler basın ahlak ve ilkelerine ters gelmeyecek şekilde Gazete GÜN’ de yer alıyor. Haftalık olarak yayın hayatına başladığımız bu zorlu yolda okurlarımıza her bölgeden haber akışını sağlamak için bu yola çıktık dedi.

Gazete Gün’ün internet sitesi www.gazetegun.com adresinden gazetenin haberleri ve köşe yazılarına ulaşılabilecek.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 12:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?