8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

'Güney Ekspresi' operasyonu

Adana'dan getirdikleri esrarı Bursa'da piyasaya sürdükleri iddia edilen çift, narkotik polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotik Büro Amirliği'nden yapılan açıklamaya göre, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde oturan Metin Ç. (28) ve Gülseren Ç. (29) çiftinin evlerinde esrar sattığı ihbarını alan narkotik polisi çifti takibe aldı. Soruşturmayı genişleten polis, Metin Ç. ve Gülseren Ç.'yi Adana'dan temin ettikleri 1 kilogram 593 gram esrar maddesi ile 20 adet Extacy hapı Bursa'ya getirdikleri sırada otobüs terminalinde yakaladı. Zanlıların bavul içerisine gizledikleri 1 kilogram 593 gram esrara el konuldu. Polis, şahısların Esenevler Mahallesi'ndeki evlerinde yaptığı aramada çok sayıda çalıntı çeyiz eşyası da ele geçirdi. 

5 senedir evli olan ve 1 çocukları bulunan karı koca, emniyetteki sorgulamalarının ardından "iştirak halinde uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak, çalıntı mal bulundurmak ve saklamak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 13:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?