7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Gürsuspor yeni sezonu açtı

Türkiye Futbol Federasyonu Bursa Süper Amatör Lig'te mücadele edecek olan Gürsu Belediyespor, görkemli bir törenle yeni sezonu açtı. 

Bursa Süper Amatör Lig'te mücadele edecek olan Gürsu Belediyespor, Gürsu Futbol Sahası'nda düzenlenen törenle sezonu açtı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Kulübümüzün başarılı bir sezon geçirmesini umuyorum. Sporun birçok dalında gençlerimizin eğitim almasını ve başarılı bir nesil yetişmesini sağlayan kulüp hocalarına ve yönetime teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora olan desteklerimiz sürecektir" dedi. 

Kulübün Genel Kaptanı Mustafa Uzundemir ise, "Kulübümüzün bu sezonu en iyi şekilde kapatması için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız. Belediye Başkanımız Orhan Özcü'nün de desteğiyle iyi transferler yaptık. Sezonun hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Gürsu Belediyespor, yeni sezon öncesi 13 futbolcu transfer ederken, kulüp antrenörlüğüne eski futbolculardan Orhan Gümüşkaya getirildi. Gümüşkaya, "Yaptığımız transferlerle bu sezonu başarılı bir şekilde kapatacağız. Kulübümüzün 3. Lig yolunda başarılı bir sezon geçirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu. 

Törenin ardından Kestelsporla yapılan hazırlık maçını, Gürsu Belediyespor 2-0 kazandı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 18:51:32
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 19:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?