8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Gürsu’ya yeni belediye düğün salonu

Bursa'nın merkez ilçelerinden Gürsu’da, artan nüfusun ihtiyaçlarına cevap verecek projeler tek tek hayata geçiriliyor. İlçenin ihtiyacı olan düğün salonu yakında hizmete geçecek. 

Gürsu Belediyesi ilçe merkezindeki meydan projesi çerçevesinde yıktığı dügün salonunun yerine 900 metre kare alan üzerine yeni bir salon yapıyor. İstiklal Mahallesi'nde inşaa edilen salonun maliyeti 830 bin YTL'yi bulacak. 3 katlı yönetim bölümü ve 600 metre karelik düğün salonu ilçenin ihtiyacını karşılayacak. 

Belediye Düğün Salonu’nun ilçenin önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, “ Yılda ortalama 450 nikahın kıyıldığı ilçemizde belediyemize ait çağdaş bir düğün salonuna ihtiyaç bulunmakta. Binanın hizmete girmesiyle halkımıza alternatif olarak hizmet sunacak güzel bir salona kavuşmuş olacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum“ dedi. 

Gürsu’nun çağdaş kent kimliğine kavuşmasını sağlamak yönünde yoğun çabalar gösterdiklerini belirten Başkan Özcü, yıkılan eski düğün salonu alanının yanında bulunan Belediye Lojmanları’ nın da temmuz ayına kadar yıkılacağını ve meydan projesinin ikinci etabının da hayata geçirileceğinin müjdesini verdi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?