7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Güvenç Kurtar ilk antrenmanına çıktı

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar, takımının başında ilk antrenmanına çıkarken, Ankaragücü maçının taktik provasını yaptı. Futbolcuların neşeli oldukları gözlenen antrenmanda, kaptan Yusuf Şimşek ve Güvenç Kurtar, zaman zaman bir araya gelerek konuştu. 

Bursaspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık olurken, Teknik Direktör Kurtar, antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. 

Takımdaki eksikleri tespit ederek, bir an önce çözüm bulacağını ifade eden Kurtar, "Toplu şekilde hücum eden bir takım oluşturmak istiyoruz. Defansımızı sağlama aldıktan sonra topla birlikte orta saha ve ileri uç elemanlarımız hücuma çıkacak. Kanat organizasyonlarını iyi yapmamız gerekiyor. Orta sahada Krita'nın dönmesiyle eksiklik sona erecek. Yoğun maç programı olduğu için takıma hemen yüklenemeyeceğim" dedi. 

Bursaspor taraftarına hayran olduğunu ifade eden Kurtar, "Taraftar, basın ve kamuoyunun desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Birlik beraberlik olmazsa başarıya ulaşmak zor. Şu anda takımın bulunduğu nokta gayet iddialı bir yer. Üst sıralardaki takımlarla aramızda çok puan farkı yok. Üst üste puanlar aldığımızda iyi yere geleceğiz" diye konuştu. 

Kurtar, kaleci antrenörü ve bir diyetisyeni takıma ilave edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 

İlk 20 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top ve istasyon çalışması yaparken, sakat olan Bekir Ozan çalışmalara katılmadı. Takımı bir süre kenardan izleyen Kurtar'ın, kaptan Yusuf Şimşek ile bir araya gelerek konuşması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 17:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?