7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Güvenç Kurtar sıkıntılı

Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, önce kupada Ankaragücü'nü geçip çeyrek finale isimlerini yazdırmayı, ardından Beşiktaş maçını düşüneceklerini belirterek, sakat, formsuz ve takımdan ayrılan futbolcular nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Bursaspor'un zor bir dönemden geçtiğini ifade eden tecrübeli teknik direktör Kurtar, "Bekir, Mustafa Sarp, Krita, Serdar Aziz ve takımdan ayrılan 2 Brezilyalı'nın sıkıntısını yaşıyoruz. Ankaragücü maçında Yusuf, Maksim ve Sercan'ı oynatmayıp onlara kondisyon yüklemesi yapacağım. Beşiktaş ve diğer maçlara onları daha iyi hazırlayacağım" dedi.

Futbolcuların yokluğu ve sakatlığının bahane olamayacağını, gençlerle bunu aşacaklarını kaydeden Güvenç Kurtar, "Sıkıntılı dönemi el birliğiyle hep birlikte aşacağız. İlk önce yerel medya, taraftar, futbolcular, yöneticiler ve teknik heyet el birliği yapacak. Sıkıntılı günleri geçeceğiz. Önümüz aydınlık. Herkesten destek bekliyorum. Ankaragücü'nü geçip çeyrek finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Elimizdekilerle iyi şeyler yapacağız. Tabanca gibi gençler var onları çıkaracağız" diye konuştu.

Kurtar, kadro sıkıntısına rağmen Ankaragücü ile yapılacak kupa maçında Sercan, Yusuf ve Maksim'i oynatmamasının handikap olup olmayacağı yönündeki soruya ise, "Fizik olarak düşükler. 3 tane maç oynayacaklar. Serdar Aziz de yok. Ömer ile İbrahim sakatlanıp kart görseydi ne yapacaktık. O zaman kim oynayacaktı" karşılığını verdi.

Kurtar bugünkü antrenmanda futbolcularını koşmaları ve düzgün pres yapmaları konusunda sık sık uyardı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 15:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?