7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Güvenç sabır istedi

Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, taraftarlardan hoşgörü ve sabır isteyerek, "Ama inanıyorumki devre arasından sonra herkes çok farklı bir Bursaspor görecek" dedi. 

Özlüce Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Güvenç Kurtar, Antalyaspor maçını değerlendirdi. Antalyaspor karşısında iyi bir futbol sergileyemediklerini belirten Kurtar, "Galip gelseydik iyi olurdu. Puan mücadelesindeyiz, sıkıntılı bir kadromuz var. Cezalılar, sakatlar, gidenler. Önemli olan puan almaktı, ama iyi oyunla puan almak daha güzel olurdu. Antalyaspor'a baktığımızda deplasmanda 2 galibiyetleri var, Sivasspor'u yendiler, Kayserispor'dan puan aldılar. Son 5 maçın flaş takımı. Bu dikkate alınarak yorum yapılsın. Zayıf bir takımla oynamadık. Saha zemininin bozukluğundan kaynaklanan durumlar da oldu, bu bize negatif yansıdı, dolayısıyla taraftar da istediğini göremedi. Pas hataları yaptık, taraftarlar haklı olarak eleştirdi. Bu takım son 3 maçını mağlup bitirdi içeride. Bunu unutmasınlar sonra ben geldim ve yenilmedik. Devre arasında takviye yapacağız, çalışmalar sürüyor, eksik bölgelere oyuncu alacağız" diye konuştu. 

Futbolcuların söylediğini yapamadıklarını kaydeden Kurtar, "Yapsalardı gol yemez miydik, belki yerdik, gene ama istediğim olmadı. Çalışmak gerek tabi. Elimizdeki kadroyla devre arasını bulmamız lazım. Biraz sabır istiyorum, hoşgörü istiyorum taraftardan. İnşallah bu haftadan sonra futbolcularım daha iyi olacak. Devre arasına kadar böyle devam edeceğiz. Ama inanıyorumki devre arasından sonra herkes çok farklı bir Bursaspor görecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?