7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Güzelyalı-Gemlik yolu genişliyor

Mudanya ilçesini ziyaret eden Bursa Valisi Şahabettin Harput, Güzelyalı Beldesi ile Gemlik arasındaki yolun genişletileceğini söyledi.

Yerel yöneticilere de "kaçak yapıyla mücadele" çağrısı yapan Vali Harput, Mudanya'nın turizm potansiyelinin değerlendirilmesini istedi.


Vali Harput, ilk olarak Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk’ü makamında ziyaret edip brifing aldı. Vali Harput, daha sonra Müftülük binasında sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle biraraya geldi.


Vali Harput, yaptığı konuşmada kaçak yapılaşmayla mücadelede herkesin üzerine sorumluluklar düştüğünü kaydederek, " Sivilinden resmi ekibine kadar herkes kendi bölgesinde gördüğü kaçak yapıları ilgili birimlere ihbar etmeli" dedi.


Zeytinbağı-Mudanya karayolunun yolunun geçtiğimiz yıl genişletildiğini anlatan Harput, Güzelyalı-Gemlik arasındaki yolun genişletilmesi için etüt çalışmaları yapıldığını ifade ederek, "Yolda istimlak problemi olmaması halinde devletin imkanlarını seferber ederek yolu genişleteceğiz" diye konuştu.


100 yataklı Mudanya Devlet Hastanesi ve adliye konusunda bilgi veren Vali Harput, arsa sorunuyla ilgili hayırseverlerle görüştüklerini, en kısa zamanda iki kamu binasının temelinin atılacağını sözlerine ekledi. Vali Harput, daha sonra Mütareke Müze Evi'ni ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

İha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 23:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?