8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

'Halkla Buluşma Günleri' başladı

 Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi'nin düzenlediği
‘Halkla Buluşma Günleri' başladı.

İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen ve halkın tüm kesimleriyle Bursa siyasetinin önemli isimlerini bir araya getirip sorunlarını paylaştığı Halkla Buluşma Günleri’nin ilki gerçekleştirildi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yapılan ilk toplantıya İl Başkanı Sedat Yalçın, Milletvekili Mehmet Tunçak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Recai Ekmekçi, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Nazım Çakmak, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti İktidarı döneminde Türkiye’nin büyük bir değişim yaşadığına işaret etti. Türkiye’de son dönemde köklü reformların altına imza atıldığına dikkat çeken Yalçın, demokrasi, bireysel özgürlük ve yerel yönetimlerle ilgili önemli çalışmaların yapıldığına değindi.

Düzenledikleri Halkla Buluşma Günleri’nin, vatandaşla siyasetçilerin bir araya gelerek sorunlarını tartışabileceği bir ortam oluşturacağını sözlerine ekleyen Yalçın, projenin AK Parti’nin şeffaflık anlayışının bir ürünü olduğunu vurguladı. Bu çalışma sayesinde hiçbir şeyin üstünün kapalı kalmayacağını anlatan Yalçın, AK Parti İktidarı’nın şeffaflıktan yana politika izlediğini söyledi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Halkla Buluşma Günleri’nde vatandaşlar yerel yöneticiler ve siyasetçilere sorunlarını aktardı. Vatandaşların büyük bir çoğunluğu iş talebinde bulundu. Yine birçok vatandaş AK Partili Yöneticilere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederken, son yıllarda aldıkları hizmetlerin daha önceki yıllarla hiçbir zaman kıyaslanamayacağını belirtti.
Toplantıya katılan vatandaşları dinleyen siyasetçiler de var olan sorunların en hızlı şekilde çözüleceğini ve takipçisi olacaklarını vurguladı.

Her hafta Cumartesi günü 12.00 ile 15.00 arası İl Başkanlığı’nda düzenlenecek olan ‘Halkla Buluşma Günü’nde her meslek grubundan ve sosyal çevreden vatandaşla Bursa siyasetinin önemli isimleri bir araya gelecek.

..
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 15:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?