8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Hamile kadın asansörde mahsur kaldı

Bursa'da, asansörde mahsur kalan 4 aylık hamile bayan ile eşi ve 7 yaşındaki çocukları, itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Merkez Yıldırım ilçesi İncirli Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana gelen olayda, Metin ve Güler Erim çifti ile 7 yaşındaki çocukları Eda Erim 7. kattaki evlerine çıkmak için asansöre bindi. 3. kat ile 4. kat arasında sıkışan asansörde mahsur kalan aile, cep telefonu ile polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve itfaiye, asansörde sıkışan aileyi kurtarmak için harekete geçti. Binanın çatısının kapalı olması nedeniyle kapıyı kırmak zorunda kalan itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saat sonra kontrollü bir şekilde asansörü 4. kata çıkarttı. Asansörde yarım saat boyunca korkulu anlar yaşayan 4 aylık hamile Güler Erim ile 7 yaşındaki kızı Eda Erim birbirlerine sarılıp kurtarılmayı bekledi. Asansörün yükselmesi ile önce küçük kız asansörden çıkarıldı. Ardından da anne Güler Erim ile baba Metin Erim asansörden çıkarıldı.
 
Asansörden çıkınca yakınlarına ve çocuğuna sarılan anne Güler Erim, yaşadığı tedirginliği üzerinden atmaya çalıştı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 09:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?