7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Hamile kadına biber gazlı gasp!

Bursa'da 6 aylık hamile kadının evine zorla giren 2 kişi, bayanı darp ederek yüzüğünü çaldı. Hamile kadına biber gazı da sıkan şahıslar kaçmayı başarırken, yaralanan kadın ve olaydan etkilenen 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Olay, bu akşam saat 21.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi Menekşe Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocukları ile birlikte evde bulunan 6 aylık hamile Aycan Yıldırım'ın (31) zili çaldı. Kapıyı açan Yıldırım, yüzlerini bere ile saklayan iki şahıs ile karşılaştı.

Şahıslar genç kadına, "Altınlarını veya paralarını ver" dedi. Aycan Yıldırım'ın altınlarının olmadığını söylemesi üzerine zorla eve giren şahıslar, evi aramaya başladı. Biber gazı sıktıkları hamile kadını darp eden şahıslar, Aycan Yıldırım'ın parmağındaki yüzüğü çalarak kayıplara karıştı.

Kollarından yaralanan ve karnının ağrıdığını söyleyen Aycan Yıldırım, ambulansla Zübeyde Hanım Doğumevi'ne kaldırıldı. Gözyaşlarına boğulan 8 yaşındaki Kağan ve 5 yaşındaki Betül ise Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri, çevrede bilgi toplayarak kaçan zanlıların eşkalini belirlemeye çalıştı.

Gasp ve darp olayıyla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 12:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?