7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Hasat Şenlikleri' coşkuyla kutlandı

Bursa İl Tarım Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Hasat Şenlikleri'nde sahne alan ünlü şarkıcı Elif Karlı, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. 

Bursa İl Tarım Müdürlüğü'nün, Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlediği 'Hasat Şenlikleri' büyük coşkuyla kutlandı. Bakan Mehdi Eker'in annesinin vefatı dolayısıyla katılamadığı şenlikte, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Vali Yardımcısı Halis Arslan, İl Tarım Müdürü Hüseyin Yıldızer, Müdür Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sahneye pembe bir elbiseyle çıkan ünlü şarkıcı Elif Karlı, söylediği hareketli şarkılarla sevenlerine keyifli saatler yaşattı. Bursa'ya oğlu, kızı ve annesi ile birlikte gelen Elif Karlı, seyircilerin yanına inerek birlikte şarkı söyledi. 

Dinleyenler arasındaki oğluyla bir süre sahnede sohbet eden Elif Karlı, Bursa'nın ikinci memleketi olduğu için ailece geldiklerini ifade etti. Eski ve yeni şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı, performansıyla da göz doldurdu. Ünlü şarkıcıya büyük ilgi gösteren vatandaşlar ise cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekti. Gecede, çok sayıda güvenlik görevlisinin görev yapması da dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 13:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?