7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Hayat Hastanesine kalite belgesi

Bursa'da sağlık sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren Hayat Hastanesi, yeni üniteleri ve genişleyen kadroları ile geliştirdiği üstün hizmet anlayışını, ISO 9001 kalite sistemi ile perçinledi.

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul, yükselen müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılayıp, bütün sistemleri kayıt altına alma konusunda ISO 9001 belgesinin büyük sorumluluklar yüklediğini belirtti.

Toplam kalite anlayışının Hayat Hastanesi için bir yönetim standardı haline geldiğine dikkat çeken Özkul, "Kaliteyi ulaşılacak bir hedef değil, yolculuk olarak görüyoruz. Her gün bir adım daha ileri ilkesi ile teknoloji, personel ve hizmet anlayışı konularında önemli atılımlarla Hayat Hastanesi özel sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından biri haline geldi. Misyonumuz toplumun sağlıklı yaşamasını desteklemektir. Vizyonumuz, topluma gülen yüzü ile güvenilir ve hızlı sağlık hizmeti veren bir kurum olmakdır" dedi.

Hayat Hastanesi, İnönü Caddesi üzerinde 28 uzman doktoru ve yüze yakın personeli ile birçok branşta Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı özel kurum olarak hizmet veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 13:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?