7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Hayırseverden öğretmenlere lojman

Hayırsever işadamı Musa Coşkun tarafından Kestel'in Çataltepe Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerine yaptırılan lojman düzenlenen törenle açıldı. Hayırsever işadamı Coşkun okulu da restore ettirdi. 

Çataltepe Köyü İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan Musa Amca Öğretmen Lojmanı düzenlenen törenle açıldı. 6 daireden oluşan lojmanın açılış törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Vali Harput Türk milletinin aile gibi olduğunu belirterek, "En uzaktakimizin acısı hepimizin acısı, mutluluğu hepimizin mutluluğu. Bugün çok hayırlı ve onurlu bir gün. Musa amca örnek bir insan, inşallah Musa amcalar çoğalır" dedi.

Kendisinin Türkiye sevdalısı olduğunu dile getiren Musa Coşkun, "Bu güzel vatan hepimizin. Elazığ'da yaktığım eğitim meşalesinin sönmediğini görüyorum. Ben söz veriyorum, son nefesime kadar bu yolda devam edeceğim" diye konuştu.

Musa Coşkun kendisine verilen çiçeği prokol tribününde bulunan eşine verdi. Bursa Valisi Harput, eğitime katkılarından dolayı Coşkun'a plaket takdim etti. Vali Harput ve işadamı Coşkun bir eve konuk olarak çay içtiler.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?