7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Hemşehri dernekleri yarın Merinos'ta

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük tarihi koruma projesi Merinos, yarın Bursa'daki hemşehri derneklerinin üyelerinin bir araya geleceği bayramlaşmaya ev sahipliği yapacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 çatısı altında çalışmalarını sürdüren Hemşehri Dernekleri Çalışma Grubu, 9 Aralık Salı günü saat 15.00'de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak bayramlaşma töreninde Bursa protokolü ile bir araya gelecek.

Büyükşehir Belediyesi, katılım ve ortaklığa dayalı Yerel Gündem 21 anlayışı ile yürütülen Bursa Kent Kültürü ve Kentlilik Bilinci projesi kapsamında hemşehri ve soydaş dernekleri arası iletişimin güçlendirilmesini ve kent yararına çalışmalar yapılmasını amaçlıyor.

Kente aidiyet bilincinin geliştirilmesi amacıyla Bursa'da faaliyet gösteren 67 hemşehri ve soydaş derneğinin üyesi olduğu 'Hemşehri Dayanışma Dernekleri Çalışma Grubu', üyeleriyle Kurban Bayramı'nda buluşuyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursa'da doğan ve doyan herkesi bayramlaşmaya davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 14:14:12
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?