8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Hırsızların yoğun mesaisi

Bursa'da bir gecede 4 ev ve bir işyerine giren hırsızlar, kitap arasına saklanan 15 bin Euro, bin dolar, yüklü miktarda ziynet eşyası, 2 dizüstü bilgisayar ve 200 adet takım elbiseyi çaldı. 

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Bayır Sokak'ta E.Ş.(29) isimli şahsın evine kapıyı zorlayarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kitaplar arasına saklanan 15 bin Euro, ziynet eşyaları, bir adet dizüstü bilgisayar ve dijital fotoğraf makinesini çaldı. Aynı semtte Z.T.'ye ait eve giren hırsızlar ise, bir adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda gümüş tepsi ve şamdanı çaldı. 

Merkez Yıldırım ilçesi Yeni Mahalle Çimen Caddesi'nde M.B'ye ait eve salon penceresinden giren hırsızlar ise 6 adet altın bilezik,1 adet altın takı seti,1 adet altın kelepçe bilezik,1 adet yüzük,2 çift küpe ile 2 adet inci takımını çaldı. Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde R.A.'nın evine balkon kapısından giren hırsızlar ise bin dolar, 3 adet bilezik ve bankamatik kartını çaldı. Hırsızların son olayı ise Şükraniye Mahallesi'nde N.B.'ye ait terziye girmek oldu. İşyerinin daha önce iptal edilen giriş kapı camını kıran hırsızlar 50 adet takım elbise, 150 adet pantalonu çaldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, görgü tanıklarının 155 Polis imdat hattını aramaları istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 13:47:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?