8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Hırsızlık zanlısı gazetecilere saldırdı

Bursa'da bir fabrikadan çalınan 13 laptop ile ilgili gözaltına alınan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı. 

Cezaevine götürülen şüphelilerden biri kendisini görüntüleyen basın mensubuna saldırınca tartışmaya şüpheli yakınları da dahil oldu. Gerginliğin büyümesini ise adliye polisi engelledi. 

Edinilen bilgiye göre jandarma ve polis, merkez Nilüfer ilçesi Akçalar beldesinde bir fabrikadan yapılan bilgisayar hırsızlığı ile ilgili olarak Bursa'da bir kişiyi gözaltına aldı. 'Keçe' lakaplı Fatih T. (28) isimli zanlının ifadeleri doğrultusunda operasyonu genişleten güvenlik güçleri, Murat Y. (28), Mehmet K. (32), Emrah B. (20) ve Erol Ç.'yi (29) de Mudanya ilçesinde gözaltına aldı. 

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; 13 adet diz üstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu, 2 adet dijital fotoğraf makinesi ve bir adet kol saati ele geçirildi. Zanlılardan Fatih T. ve Mehmet K.'nin Mudanya ilçesinde 2 ayrı olaya daha karıştıkları belirlendi.
Hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen 5 kişiden Fatih T., Mehmet K. ve Emrah B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Şüphelilerden biri adliye çıkışında CHA muhabirine saldırdı. Kameraya tekme atan zanlının görüntüsü saniye saniye görüntülendi. Görevini yaparken saldırıya uğrayan muhabir hırsızlık şüphelisine karşılık verince araya zanlının yakınları girdi. Tartışmanın büyümesini önleyen adliye polisi tarafları uzaklaştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 10:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?