7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Hitabet yarışmasında süre uzatıldı

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Siyasette Ben de Varım’ yarışmasına başvurma süresi 10 Kasım tarihine kadar kadar uzatıldı. 

Kadınların siyasette daha aktif yer alması için başlatılan ‘Siyasette Ben de Varım’ isimli hitabet yarışmasına Bursa’dan başvuru yağıyor. Bursa İl Kadın Kolları’na yapılan başvuruların yoğun olarak devam ettiğini aktaran Kadın Kolları İl Başkanı Tülin Erkal Kara, yarışmaya gösterilen büyük ilgiden dolayı sürenin 10 Kasım’a kadar uzatıldığını söyledi. Bursalı kadınların siyaset arenasında yer almaktan çekinmediğini vurgulayan Kara, AK Parti olarak kadın üye sayılarının diğer partilerden daha fazla olduğunu vurguladı. 

Yarışmanın Bursa ayağı elemelerinin 15 Kasım’da gerçekleştirileceğini söyleyen Kara, “Yarışmaya başvurular gayet iyi gidiyor. Bursa’da bu kadar başvurunun olacağını tahmin ediyorduk. Kadınlarımızın siyasette kendini göstermesi için bu yarışmanın önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Siyasette ben de varım demek isteyen bütün Bursalı kadınlarımızı bu yarışmaya bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 12:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?