8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Huzurevinde yeni yıl coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar, renkli bir programla yeni yılı kutladı.

Yeni yıl kutlaması, huzurevi sakinlerine keyifli bir akşam yaşattı. Kulüp üyelerinin de katıldığı toplantıda, Meşk-i Ahenk grubu, Türk Sanat Müziği eserleriyle gönülleri fethetti.

Programın kendilerine büyük moral verdiğini söyleyen huzurevi sakinleri de şarkılara eşlik etti. Neşeli görüntülerin yaşandığı gecede konuşan Huzurevi Müdürü Mehmet Şişman, “Huzurevinde kalan yaşlılarımız, hatırlanmak istiyorlar. Ziyaret edildiklerinde çok mutlu oluyorlar” diyerek, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Yeni yıl dileklerini ileten Asiye–Halil Durgut çifti, “Biz birbirimizi burada bulduk. 7 Mart’ta, evliliğimizin 2. yılını doldurmuş olacağız. Herkesin yeni yılını kutluyoruz” dedi. Huzurevi sakinlerinden Seher Aras, yeni yıl eğlencesinin kendilerine moral verdiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e teşekkür etti. 7 yıldır huzurevinde kaldığını ifade eden 66 yaşındaki Şaban Baykuş da huzurevinde çok iyi bakıldıklarını ve her ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek, yeni yılın herkese huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 18:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?