7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

IKEA, 13 Kasım'da kapılarını açıyor

Mobilya ve aksesuar mağazalar zinciri IKEA, yeni açılacak Bursa mağazasında satışa sunacağı 7 bin çeşit ürünle müşterilerine ilham kaynağı olmayı hedefliyor.

Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyata sunarak olabildiğince çok kişiye ulaşmayı kendine amaç edinen IKEA, Türkiye'deki 4. mağazasını Bursa'da 13 Kasım'da açıyor.

Dünyanın 289. IKEA mağazası olacak olan Bursa mağazası, Yalova yolu üzerinde bulunuyor. 24 bin 500 metrekare büyüklüğünde olan IKEA Bursa mağazasında farklı renk, fiyat ve tarzda 7 bin çeşitten fazla ürün bulunuyor. 47 adet örnek yaşam alanı ve çözüm örneklerine yönelik olarak döşenmiş farklı metrekarelerdeki 3 ev (22, 35 ve 55 metrekare) ile IKEA Bursa mağazası, ziyaretçilerine milyonlarca bedava fikir ve akıllı çözümler sunarak kendi yaşama alanlarını oluşturmaları için ilham verecek. Yaklaşık 400 çalışanıyla ziyaretçilerine hizmet verecek olan Bursa mağazasında, tüketiciler evleri için gerekli olan tüm mobilya ve ev aksesuarı ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabilecek.

Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlara sunan IKEA mağazalarında her zevke ve her bütçeye uygun ürün bulunuyor. IKEA Bursa mağazasında da bir evin baştan aşağıya döşenebilmesi için gereken tüm mobilya ve ev aksesuarları bulunabiliyor. Koltuktan yatağa, masadan sandalyeye, mutfaktan banyoya, sofra ve pişirme aksesuarlarından ev tekstiline, aydınlatmadan çocuk mobilya ve aksesuarlarına kadar çok geniş bir ürün gamı, aynı çatı altında sunuluyor.

Ailelerin çocukları ile birlikte tüm bir günü rahat ve keyifle geçirmelerini sağlamak amacıyla IKEA Bursa mağazasında diğer IKEA mağazalarında olduğu gibi anne ve babaların alışveriş yaparken çocuklarını güvenle bırakabilecekleri 'Smaland çocuk alanı', farklı İsveç lezzetlerin tadılmasına imkan sağlayan IKEA restoranı, çocuk mönüsü, çocuklara özel restoran oyun alanı, alışveriş sonrasında yola çıkmadan önce uğranabilecek kafe alanı ve İsveç gıda ürünlerinin alınabileceği İsveç gıda marketi bulunuyor.

Terminal önündeki mağazasında düzenlenen toplantıda konuşan IKEA Ticari Direktörü Seda Gürel, 4 senede 4 mağaza hedefine ulaştıklarını anlattı. Türkiye'deki 3. büyük mağaza olacağını da belirten Gürel, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Türkiye'den 1988 yılından bu yana satın alma yaptıklarını söyleyen Gürel, "Türkiye'den 400 milyon dolarlık satın alma gerçekleştiriyoruz. 7 bin ürünün özellikle tekstil ayağını Bursalı üreticilerden temin ediyoruz. Bursa üretim açısından önemli bir rol oynuyor.

Türkiye'de çalıştığımız 50 üreticiden 3'ü Bursa'da faaliyet gösteriyor. Kalite söz konusu olduğunda İKEA mutlaka Türkiye'den alım yapıyor" dedi.
Fiyatları 1 yıl boyunca sabit tutma garantisi verdiklerini de ifade eden Gürel, bunun müşterilere yarayacağını anlattı. Uzun vadeli planlar yaptıklarını kaydeden Gürel, potansiyel illerde araştırma yaptıklarını, Ankara, Adana ve Antalya'da yeni mağaza açabileceklerini söyledi. Gürel, açılış günü 35 bin ziyaretçi beklediklerini de sözlerine ekledi.

IKEA Bursa mağazası, 13 Kasım'dan itibaren haftanın her günü saat 10.00 - 22.00 arasında ziyaretçilerini bekliyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 15:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?