7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

İl Sağlık Müdürlüğü'ne kalite belgesi

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, İsviçreli kalite belgelendirme firması tarafından yapılan denetimler sonucu ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı. 

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı kaliteli çalışmaları tescil ettirdi. İsviçreli Swiss Certification kalite belgelendirme firması, haziran ayında yaptığı denetimler sonucu Türkiye'de ilk kez Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nü ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi sertifika ile belgelendirildi. 

İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Hakkı Çelik, "Bu belge, çalışmalarımızın başlangıcıdır. Hedeflerimize ulaşmak için sürekli çalışıp, hizmetlerimizi kaliteli sunmak ve hizmet alanları memnun etmek için çalışacağız. Bu bir ekip çalışmasıdır. Belgelendirme çalışmasında katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

Swiss Certification Türkiye Temsilcisi Yılmaz Altaş ise kalite yönetim sistemi belgelendirme çalışmalarının, kurumlar açısından iyileşme ve gelişmenin göstergesi olduğunu ifade ederek, Bursa Sağlık Müdürü İsmail Hakkı Çelik'i ve çalışma ekibini kutladığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 21:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?