7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

İlk saldırıdan kurtuldu ikincisinde öldü

Bursa’da geçen aralık ayında silahlı saldırıya uğrayan ve yaralı olarak kurtulan 39 yaşındaki inşaat işçisi Turgut Taşdemir, bugüngü saldırıda yaşamını yitirdi. Evli ve 4 çocuk babası Taşdemir’in, 50 yıl önce öldürülen ve faili belli olmayan cinayetten akrabalarının sorumlu tutulması nedeniyle vurulduğu öne sürüldü.

Merkez Osmangazi İlçesi Emek Beldesi’nde bugün saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, inşaatlarda işçi olarak çalışan Muş’un Korkut İlçesi Demirci Köyü nüfusuna kayıtlı Turgut Taşdemir, evine 200 metre uzaklıkta uğradığı silahlı saldırı sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Saldırıyı gerçekleştiren 3 kişinin içerisinde bulunduğu gri renk Clio marka otomobil İzmir Çevre Yolu girişinde terk edilmiş olarak bulundu. Araçtan inen 2 kişi kaçmayı başarırken, adı öğrenilemeyen bir kişi yakalandı.

Geçen Aralık ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Turgut Taşdemir’in, köylerinde 50 yıl önce işlenen ve faili belli olmayan cinayetten, akrabalarının sorumlu tutulması nedeniyle kan davası sonucu öldürülmüş olabileceğini öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Polis, kaçan iki zanlının kimliğini araştırıyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 16:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?