7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

İnegöl'de Uğur Işılak rüzgarı

İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan eğlenceleri kapsamında sahneye çıkan Uğur Işılak, söylediği şarkılarla sevenlerine iyi bir gün geçirtti. 

İnegöl Belediyesi tarafından 4.'sü düzenlenen Ramazan eğlenceleri kapsamında konser veren Uğur ışılak, hayranlarıyla buluştu. Çok sayıda vatandaşın izlediği konserde beğenilen şarkılarını seslendiren Işılak, sevenlerini de coşturdu. 

Konserde askerler için 'Vatan Sağolsun' şarkısını seslendiren ışılak, dinleyenlerden büyük alkış aldı. Konserin ardından şarkıcıya bir adet çini ile çiçek hediye eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutladı.
Konserin ardından Başkan Aktaş ile birlikte çay içen şarkıcı Uğur Işılak, "İnsanımızın eğlenmeye hakkı var ama bunun yanında asıl olan kültürümüzü yaşatmak. Kültürümüz erozyona uğruyor. Buna karşı elimizden geldiğince bir şeyler yapmak lazım. Ramazan Sokağı, İnegöl'de kültürümüzün yaşatılması açısından çok güzel bir etkinlik" dedi 

Başkan Aktaş ise değerleri ellerinden geldiğince yaşatmaya çalıştıklarını ifade ederek, İnegöllülere unutulmaz bir gün yaşatan şarkıcıya teşekkür etti. Sohbet sırasında Uğur Işılak'ın yanına gelen fiziksel engelli şair Pınar Yaşar, son çıkardığı 'Yalnızlık Limanı' isimli ikinci şiir kitabını sanatçıya hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:52:36
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 17:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?