7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

İnoksan'a 5 yıldızlı mükemmel belgesi

İnoksan AŞ, EFQM Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından kurumsal mükemmellik yolunda iyi yönetilen kuruluşlar için tasarlanan 'mükemmellikte yetkinlik onay belgesi'ni almaya hak kazandı. 

Endüstriyel mutfak sektörünün öncülerinden İnoksan, 'mükemmellikte yetkinlik onay belgesi'ni almaya hak kazandı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan İnoksan Genel Koordinatörü Gürhan Akdoğan, kendi sektörlerinde örnek çalışmalar yaptıklarını, zor koşullarda bile olumlu şeylerin yapılabileceğini gösterdiklerini kaydetti. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ise Osmanlı Devleti'nin 620 yıl dünyayı yönettiğini hatırlatarak, kendilerinin de yönetim sistemini yeni yeni öğrendiklerini belirtti. Kaliteli ve başarılı olmak için gayret gösterdiklerini anlatan Varlık, "Her gün daha iyi olmak için çalışıyoruz. Türkiye'de iyi firmaların çoğalması gerekir. Daha çok istihdam alanı oluşturulmalıdır. Aldığımız mükemmellikte yetkinlik onay belgesi ile büyük sorumluluk üstlendik. Bursa'ya ve Türkiye'ye ilkler yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. 

Kalder Bursa Şube Başkanı Sami Erol ise İnoksan'ın 10 yıl önce başlattığı yolculuğun güzel sonuçlarının alındığını dile getirerek, "Kalder olarak 1998 yılında ulusal kalite hareketini başlattık. Başarıda önemli olan sürdürebilir olmaktır. Gelişmeyi devam ettirmek gerekir. İnoksan da gelişme ve iyileştirmeyi sürekli yürütmüştür. İnoksan, saha ziyaretlerinden 5 yıldız alan iki firmadan birisi olmuştur" diye konuştu. 

'Mükemmellikte kararlılık' onay belgesini 2006 yılında alan İnoksan, 13-15 Ekim'de gerçekleşen saha ziyaretinin ardından en yüksek puan olan '5 yıldız' alarak kuruşların başarılı biçimde yönetildiğini gösteren 'mükemmellikte yetkinlik onay belgesi'ne de sahip oldu. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, 26 Kasım'da düzenlenecek 17. Ulusal Kalite Kongresi'nde belgeyi teslim alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 18:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?