7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

İntihar eden doktor için tören

Bursa Devlet Hastanesi'nde nöbete kaldığı gece, doktor odasında intihar eden Pratisyen Hekim Caner Elitok için hastane bahçesinde tören düzenlendi.

Ailevi sorunları yüzünden intihar ettiği öne sürülen Dr.Caner Elitok'un Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi, bugün görev yaptığı Bursa Devlet Hastanesi'nin bahçesine getirildi. Eşi, çocukları, yakınları ve çalışma arkadaşlarının hazır bulunduğu törende konuşma yapan Başhekim Mete Ekşioğlu, Elitok'un onurlu ve gururlu bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. "Pırlanta gibi bir arkadaşımızı kaybettik" diyen Ekşioğlu, "Onu unutmayacağız" dedi. 

Elitok'un cenazesi başında toplanan mesai arkadaşları dua edip gözyaşı döktü. Ulucamii'nde kılınan cenaze namazının ardından Caner Elitok'un cenazesi, toprağa verilmek üzere Eskişehir'in Mahmudiye ilçesine götürüldü.
Bursa Devlet Hastanesi Acil Servis Yoğun Bakım Ünitesi'nde görev yapan, 2 çocuk babası Dr. Caner Elitok, 2 gün önce, hafta sonu nöbetini tutmak için hastaneye gelmişti. İkinci kattaki yoğun bakım ünitesinde çalışan Caner Elitok, saat 21.30 sıralarında hastalarını muayene ettikten sonra, aynı serviste bulunan doktor odasına gitti. İçeri ve dışarı açılan iki kapıyı kilitleyen Elitok, "Hayatım boyunca şerefsizlik ve namussuzluk yapmadım. Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not bıraktıktan sonra, daha önceden içerisine ilaç enjekte ettiği serumu koluna bağlayıp ölümünü bekledi. Elitok'un cesedi, kendisinden haber alamayan meslektaşlarının kapıları kırarak, doktor odasına girmesiyle bulunmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 16:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?