8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

İntihar için baz istasyonuna çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, işsiz bir şahıs baz istasyonuna çıkarak intihara teşebbüs etti. 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde ikamet ettiği ve 3 gün önce iş bulmak için İnegöl'e geldiği öğrenilen Ali Reşit, Özdilek Alışveriş Merkezi'nin arkasındaki boş alanda kurulu baz istasyonuna çıktı. 37 yaşındaki Reşit, alışveriş merkezinin güvenlik görevlisine üzerinde, "Muhtar bey, bu numarayı ara adı Ömer. Beni affetsin. Muhtar bey, beni arkadaşıma teslim et, artık yaşamayacağım. Hiç kimseden şikayetçi değilim" yazılı notu verdikten sonra 55 metre yükseklikteki baz istasyonunun tepesine çıktı. 

Güvenlik görevlisi ise durumu polise bildirdi. Emniyet ekipleri olay yerine gelirken, itfaiye de şişme yatak açtı. Baz istasyonunun tepesine bir de bayrak asan Reşit, aşağıdan bağırmak suretiyle konuşmalarla ikna edilemeyince itfaiye eri direğin yarısına kadar çıkarak Reşit'e bir cep telefonu verdi.

Bu kez ikna konuşmaları telefonla yapıldı. Ancak "Ezanı bekliyorum. Polis otoları gitsin. Sizi ben çağırmadım" diyen Ali Reşit, direğe çıkan Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Tüm tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Erol Tüm, aç olduğunu öğrendiği şahsı yemeğe götürdü. Ali Reşit'e bir inşaatta iş bulunarak olay tatlıya bağlandı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 18:02:50
Güncelleme :29 Mayıs 2008 Perşembe 18:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?