7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'İpek Yolu' biletleri satışa çıkıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Kasım Cuma ile 4 Aralık Perşembe tarihleri arasında düzenlenecek ‘3. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’nin biletleri 21 Kasım Cuma günü satışa sunulacak.

Birbirinden özel filmleri Bursalı sinemaseverlerin beğenisine sunacak olan ‘3. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’nin filmleri bu yıl, Tayyare Kültür Merkezi, Burç Sineması, Korupark Alışveriş Merkezi’ndeki Korupark Sinetech Sinemaları ve Bursa Kent Müzesi Sinema Salonu’nda gösterilecek.

Filmler, festival boyunca 09.30, 11.30, 14.00, 16.30, 19.00 ve 21.30 saatlerinde izlenebilecek. Ünlü yönetmenlerin filmlerinin yanı sıra özel gösterimlerin de yapılacağı festivalde, tüm seanslarda en kaliteli filmler, tam 3 YTL, indirimliler de 2 YTL karşılığında seyredilebilecek. Hafta içi Tayyare Kültür Merkezi’nde saat 09.30’da gerçekleştirilecek ‘Çocuk Kervanı’ ile Bursa Kent Müzesi’nde gösterilecek ‘Engelsiz Filmler Kuşağı’ bölümlerinde yer alan filmler ise ücretsiz izlenebilecek.

Bursa’da görkemli anlara sahne olacak ‘3. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’nin biletleri, 21 Kasım Cuma günü (Yarın) satışa sunulacak. Sinemaseverler izlemek istedikleri filmlerin biletlerini, filmlerin gösterileceği sinemaların gişelerinden satın alabilecekler.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 11:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?