7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kaçak göçmenler kadavra oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde boğularak ölen 7 kaçak göçmenin cesedi, Uludağ Üniversitesi'nde kadavra olarak kullanılacak.


Yaklaşık 1 ay önce Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışırken Yunanlılar tarafından şişme botlarına ateş açılması sonucu hayatını kaybeden 4 kaçak göçmen ile Bandırma açıklarında boğularak ölen 3 kaçak göçmenin cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bu süre içinde kimsenin sahip çıkmaması üzerine kaçak göçmenlerin cesetleri kadavra olarak kullanılmak üzere Uludağ Üniversitesi'ne teslim edildi. Bursa Adli Tıp Kurumu'na gelen 2 ambulans tarafından alınan Somali ve Cezayir uyruklu şahısların cesetleri, eğitimlerde kullanılmak üzere Uludağ Üniversitesi yetkilileri tarafından teslim alındı. Hayatını kaybeden Cezayirli bir kaçak göçmenin cesedi ise irtibat kurulan bir yakınına teslim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 12:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil IP: 88.253.106.xxx Tarih : 27.12.2008 19:55:30

yuuuhhh diyorum sizlere yazık ya hangi hakla özgürlük için kacan bir insanın cesedini kadavra olarak kullanacaksınız acaba hayatta öleceğini bilse size bedenini bırakırmıydı ATATÜRK'ÜN TÜRKİYESİNE yakışmayan haller bunlar uludag üniversiteside battı batacak kadavraylamı kurtulacak neden satın almıyorsunuz adli merciler lütfen buna izin vermeyin cok acıdım o insanlara bu kadarmı cıkarcı olur insanoglu