7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kaleci İvankov Bursaspor'da!

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışan Bursaspor, Kayserispor'un Bulgar kalecisi Dimitar Ivankov anlaştı. 1.88 boyundaki kaleci ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi.

2008-2009 sezonunda revizyona gidecek olan Bursaspor geçen sezon Venezuela Milli Takımı kalecisi Renny Vega'dan istediği verimi alamamıştı.

Bursaspor'un, Kayserispor'un ve Bulgaristan Milli Takımı'nın file bekçisi Ivankov ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Bu ayın sonunda kulübü ile olan sözleşmesi sona erecek Ivankov'un Bursaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladığı ifade edildi. Menajer Mümin Kaşmer'in dün Özlüce Tesisleri'nde yeşil-beyazlı yöneticiler ile yaptığı görüşmenin ardından 2 yıllığına Bursaspor ile anlaşan Bulgar kalecinin senelik 1 milyon YTL alacağı kaydedildi.

33 yaşındaki kaleci Ivankov, Levski Sofya takımında forma giydikten sonra Kayserispor'a transfer olmuştu. 52 kez Bulgaristan A Milli Takımı'nın formasını giyen kaleci 1.88 boyunda. Bulgar kalecinin önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

"IVANKOV KENDİSİNİ İSPAT ETMİŞ BİR KALECİ"
Ivankov'un kendisini ispat etmiş bir kaleci olduğunu dile getiren Bursaspor 1. Başkanı Osman Çelik, "Türkiye'nin beğeniyle izlediği bir kaleci. Bursaspor'da iyi işler yapacak. 1 numaradan başladık ve iyi bir kadro kuracağız. Yeni sezonda hedefimiz olacaktır, inşallah o hedefe ulaşacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 18:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?