7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kaliteli kurumlar ve ekipler ödüllerini aldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitimde kaliteyi artırmak maksadıyla geçen yıl başlattığı toplam kalite yönetimi projesi kapsamında İnegöl'deki kaliteli kurum ve ekipler ödüllerini aldı. 

İnegöl'de faaliyette bulunan Özel Altunkalp Rehabilitasyon Merkezi'nin sponsorluğunda düzenlenen ödül töreninde, 2007 yılında İnegöl'de kaliteli okul kategorisinde Gazipaşa İlköğretim Okulu birinci, İshakpaşa İlköğretim Okulu ikinci, İshakpaşa Anaokulu üçüncü, Kaliteli Ekip kategorisinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, İnegöl Anadolu Lisesinin ise ikinci olduğu açıklandı.
Kaliteli kurum seçilen Gazipaşa, İshakpaşa İlköğretim Okulları ile İshakpaşa Anaokuluna birer plaket, kaliteli ekip seçilen Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnegöl Anadolu Lisesine birer plaket ile birer takdir belgesi verildi. 

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, geçen sene il genelinde 5 okulun ödül aldığını, Vehbi Koç İlköğretim Okulu'nun ise ilçe ve il birincisi, Türkiye ikincisi olduğunu belirterek, "Bu yıl da Bursa'ya gönderdiğimiz güzel eserlerden güzel dereceler bekliyoruz. İnegöl olarak hep ilkleri yapmaya, değişimleri hayata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 13:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?