7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kamberler Kasım sonu kapılarını açıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Kamberler Tarih ve Kültür Parkı’nın kasım ayı sonunda Bursalılar’a kapılarını açacağını söyledi. 

Osmangazi Belediye Meclisi tatilden sonra ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Aktütün Karakolu’na yapılan saldırıda hayatını kaybeden 17 asker için saygı duruşunda bulunuldu. 

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Belediye olarak çalışma yoğunluklarının arttığını ifade eden Başkan Altepe, yeni dönemde her hafta en az bir açılış ve temel atma töreni gerçekleştireceklerini ifade etti. Kamberler Tarih ve Kültür Parkı ile ilgi çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Altepe, “Kamberler Tarih ve Kültür Parkı’nda inşaat hala sürüyor. Bu projeyi kasım ayı sonunda Bursalılar’ın hizmetine sunacağız. Artık çalışmalarımızda son rütuşları yapıyoruz. Bu bölge kentimiz için çok zengin bir yer olacak” dedi. 

Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek istediklerini vurgulayan Başkan Altepe, Bursa’da suyu kesilen hayrat çeşmelerinin aboneliklerinin Osmangazi Belediyesi tarafından alındığını ifade ederek, suyu kesik çeşmelerin sularının en kısa zamanda açılacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 21:40:03
Güncelleme :8 Ekim 2008 Çarşamba 21:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?