7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kamberler projesi ihaleye çıktı

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin şehir merkezinde kalan Kamberler'de başlattığı Tarih ve Kültür Parkı projesinin ilk bölümü ihaleye çıktı.

9 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi 4 milyon 345 bin YTL ile Şentürkler İnşaat Şirketi verdi.


Osmangazi Belediyesi Bursa'ya nefes aldıracak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Toplam 70 bin metre kareyi kapsayan ve yapılan kamulaştırmalar ile yaklaşık 350 binanın yıkıldığı Kamberler Tarih ve Kültür Parkı projesinin ilk etabı ihaleye çıktı. 55 bin metre kare alanı içeren projenin ilk etabın büyük bölümü yeşil alanlardan oluşuyor. Sadece bir kafeterya ve Turizim Koordinasyon Bilgi Merkezi'nin bulunacağı projenin diğer bölümleri ise, spor sahaları, yürüyüş yolları, peyzaj deneyim alanları, süs havuzları ve oyun parklarından oluşacak.


Temmuz ayında tamamlanarak hizmete sokulması planlanan projenin 55 bin metre karelik bölümünün ihalesi bugün yapıldı. 9 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi 4 milyon 345 bin 557 YTL ile Şentürkler İnşaat Şirketi sundu. Proje yapım işinin hangi şirkete verileceği ihale komisyonunun incelemelerinin ardından netlik kazanacak.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 22:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?