7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kampta ikinci dönem heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nın ikinci dönemi renkli bir törenle açıldı. 

Ürünlü’de bulunan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, kapılarını, ikinci dönem konukları için açtı. Coşkulu gecede kamp heyecanını yaşayan 400 genç, kamp dansıyla tören alanına geldi. Programa, Büyükşehir Belediye Bandosu da popüler şarkıları seslendirdiği mini konserle renk kattı. 

Törende konuşan kamp müdürü Cavit Yakşi, “Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, Büyükşehir Belediyesi’nin 8 yıldır sürdürdüğü köklü bir proje. Kampımızda Bursa’yı seven, kent gönüllüsü gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Yakşi, 10 günlük kamp döneminin ardından kampçı gençlerin daha sorumluluk sahibi ve özgüveni gelişmiş bireyler olacaklarını sözlerine ekledi. 

Kamp ateşinin ikinci dönem için yakılmasının ardından kampın geçmiş dönemdeki faaliyetlerinin yer aldığı sunumu izleyen öğrenciler, hazırladıkları gösterileri de kampçı arkadaşları ve velileri için sergiledi. Başarılı performanslarıyla alkış toplayan gençlerin oluşturduğu koro, ilginç animasyonlar ve modern dans gösterileri de törene neşe kattı. 

Yaz boyunca 5 dönemde gerçekleştirilecek ve 29 Ağustos’ta sürpriz bir sanatçıyla sezonu kapatacak olan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı’nın diğer dönemlerine katılmak veya kampla ilgili detaylı bilgi ve habere ulaşmak isteyenler, ‘www.kentgonulluleri.org’ adresini inceleyebilecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 17:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?