7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kamyon kasasında can pazarı

Bursa'da bir temizlik görevlisi, çöp kamyonuna arkadan çarpan otomobil ile kasa arasına sıkıştı. Ayakları kırılan temizlik görevlisinin bayılmaması için vatandaşlar seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Gençosman Postanesi önünde meydana geldi. Belediye adına çöpleri toplayan özel bir firmada çalışan Meydan Çelik idaresindeki 16 ER 280 plakalı çöp kamyonuna, 16 BBH 43 plakalı otomobil arkadan çarptı. Bu sırada çöpleri kamyona yerleştiren 45 yaşındaki Mahmut Yörük, iki araç arasında sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle Yörük'ün ayakları kırılırken, arkadan çarpan otomobil sürücüsü ise hava yastığı sayesinde kurtuldu.

Çevreden gelen vatandaşlar, sıkışan Mahmut Yörük'in bayılmaması için sık sık su içirip yüzünü yıkadı. Çöp kamyonunun ileri, otomobilin ise geri manevra yapmasıyla kurtarılmaya çalışılan Yörük'ün feryatları, araçların hareket ettirilmesi ile daha da arttı. Polis çareyi durumu kurtarma ekiplerine bildirmekte buldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, makasla demirleri keserek iki araç arasında ölüm kalım savaşı veren Yörük'ü kurtardı.

Ayaklarında kırılma, belinde incinme meydana gelen temizlik işçisi Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazaya sebep olan sürücünün alkollü olduğu ve olay yerinden kaçtığı öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 11:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?