7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kamyona çarpan sürücü öldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, refüjü temizleyen Karayolları kamyonuna çarpan otomobilin sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, 16 BDD 63 plakalı özel otomobili ile İnegöl'den Bursa istikametine gitmekte olan Mustafa Hakkı Öztürk, Sultansu mevkiinde refüj temizleme çalışması yapan Karayolları'na ait 16 RL 353 plakalı kamyona çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik neticesinde meydana geldiği bildirilen kazada özel otomobil hurdaya dönerken, sürücü araç içinde sıkıştı. Bu sırada, kaza yapan özel otomobilin arkasından aynı istikamete gitmekte olan 34 GT 772 plakalı özel otomobilin sürücüsü Zekeriya Başyiğit, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu sağ tarafa kırıp, Ekim Petrol önündeki tellere çarparak durabildi. 

Kaza sebebiyle İnegöl-Bursa yolunun Bursa'ya gidiş istikameti bir süre araç trafiğine kapanırken, sağlık ve kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkartılan 63 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Hakka Öztürk, sevk edildiği Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazayla alakalı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 20:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isa öztürk IP: 88.246.137.xxx Tarih : 28.11.2008 23:55:05

vefat eden babamdı bu yazımı okuyanlar allah rızası için el fatıha okusunlar lutfen !