7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kamyonun altında kalarak can verdi

Bursa'da, Işıklar Askeri Lisesi'nin bahçesindeki eski savaş uçağını babasıyla birlikte görmeye giden 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Abdülkadir Şen, bir kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. 

Piremir Mahallesi'nde oturan Cevdet-Ayşegül Şen çiftinin uçaklara meraklı küçük oğulları Abdülkadir Şen, Işıklar Askeri Lisesi`nin bahçesine, havacılık ruhunu geliştirmek için F-104 tipi bir savaş uçağının konulduğunu duyunca babasına haber verip kendisini oraya götürmesini istedi. Bir markette çalışan baba Cevdet Şen, Abdulkadir ve 12 yaşındaki diğer oğlu Abdullah'ı da yanına alarak askeri lisenin yolunu tuttu. Hayatında ilk kez savaş uçağı göreceği için heyecan içinde olan Abdulkadir'in ağabeyi Abdullah ile birlikte kaldırımda el ele yürürken aniden ayağı takıldı. Sendeleyip kaldırımdan yola düşen talihsiz çocuğa o sırada yoldan geçen İsmail U. (46) idaresindeki 26 SZ 322 plakalı kamyonun arka tekerleği çarptı. 

Başından yaralanan Abdulkadir'i babası Cevdet Şen kucaklayıp taksi ile Bursa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ağır yaralanan Abdulkadir hastanede hayatını kaybetti.
Kamyon sürücüsü İsmail U.'yu gözaltına alan polis, kazayla alakalı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 13:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?