7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kapkaçcılar 10 dakikada yakalandı

Bursa'da, bir kadının kolundaki çantasını gasp ettiği öne sürülen biri çocuk 4 zanlı, polis tarafından 10 dakika içerisinde yakalandı. 

Olay Bursa merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Evine giden 58 yaşındaki Mesude Kurtuldu'nun yanına otomobille gelen şahıslar, içinde 100 YTL, cep telefonu ve nüfus cüzdanlarının bulunduğu bir çantayı kapkaç suretiyle aldı. 

Tanımadığı şahısların el çantasını zorla alıp kaçması üzerine bağırarak çevreden yardım isteyen Kurtuldu, aracın plakasını almayı başardı. Hemen yakındaki polis noktasına giden Mesude Kurtuldu, plakayı bildirdi. 

Şahısların, 16 AJ 424 plakalı kiralık otomobille kaçtığının belirlenmesi üzerine ekipler alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi bir ekip biri çocuk 4 zanlının içinde bulunduğu otomobili bir otomobil kiralama şirketi yakınında yakaladı. Hasan I. (20), Serkan K. (24), İshak D. (27) ile 17 yaşındaki C.Ş. gözaltına alındı. Polis, otomobilde yaptığı aramada gasp edilen çantayı bularak sahibine teslim etti. 

Birisinin suç kaydı olduğu bildirilen zanlıların adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Olayın şokunu yaşayan ev hanımı Mesude Kurtuldu ise ifade vermek için geldiği emniyette, "Nasıl olduğunu anlayamadım. Yaklaşıp çantayı çaldılar. Sadece çantanın sapı elimde kaldı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 14:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?